Rivali de moarte în La Liga, Sergio Ramos îl elogiază pe Messi în primele declaraţii la PSG!

2 min read

Sergio Ramos (35 de ani) a debutat în tricoul lui Paris Saint Germain, la meciul cu St. Etienne, scor 3-1. Fundașul spaniol a semnat în această vară cu formația de pe Parc des Princes, însă nu a jucat niciun minut în tricoul parizienilor din cauză că a fost accidentat. La finalul partidei, Sergio Ramos a oferit primele declarații după debut, iar spaniolul s-a arătat extrem de fericit pentru că a revenit pe teren după accidentare.

”M-am simțit foarte bine. Sunt foarte fericit cu acest rezultat. Au fost niște luni dificile. Este foarte bine să joc din nou. M-am descurcat foarte bine. Mă bucur că am putut să ajut, să câștigăm, să îmi aduc aportul la echipă. Sper că voi avea un sezon bun”, a declarat Sergio Ramos după debutul la PSG, citat de Paris Fans.

Fundașul parizienilor a avut cuvinte de laudă la adresa fostului său adversar din La Liga, acum coechipier la Paris Saint Germain, Lionel Messi. Întrebat ce părere are despre prestația argentinianului, Sergio Ramos a mărturisit că Messi nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Totuși, stopper-ul a explicat că deocamdată formația din capitala Franței se află într-un proces de cunoaștere, iar rezultatele se vor vedea abia după ce grupul de jucători se va cristaliza.

”Nu este nevoie să mai explic eu cine este acest jucător, toată lumea îl cunoaște. Știm cum poate ajuta echipa. Suntem într-un proces în care ne cunoaștem unul pe celălalt. Construim un grup. Într-o mașinărie mare este nevoie de timp, mai ales pentru a ne cunoaște, pentru a ne înțelege unul pe celălalt și pentru a da tot ce avem mai bun”, a mai spus fundașul parizienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *