David Popovici, sportivul care a revoluționat natația la nivel mondial

1 min read

Campionul și recordmenul mondial la înot și-a destăinuit filozofia pe care o are în concurs și în pregătire

Campion și recordmen mondial la înot, David Popovici iubește România din tot sufletul. Nu ratează nici un Campionat Național, iar la ultimul a cucerit 6 medalii de aur.

S-ar putea pregăti oriunde în lume, dar recunoaște că adoră să se antreneze la București, în bazinul în care a crescut, „Lia Manoliu”.

David Popovici: „Medalia nu e aproape niciodată importantă”. Ce e cu adevărat pe primul loc pentru starul înotului

„Bazinul meu preferat pentru a mă antrena e Lia Manoliu, vara. Chiar dacă e în București, chiar dacă sesiunea de antrenamente mai poate fi întreruptă din când în când, e preferatul meu. E bazinul în care am învățat să înot și bazinul la care mă antrenez cel mai des. Ca bazin de competiție îmi place cel de la Roma, tot vara, descoperit”, a spus David Popovici, campion și recordmen mondial la…

Citeste mai mult

1 comentariu la “David Popovici, sportivul care a revoluționat natația la nivel mondial

  1. Atat prin rezultatele cat si prin cuvintele sale, David Popovici este un exemplu pentru toti inotatorii. Respectul si pasiunea sa pentru scoala romaneasca de inot sunt admirabile, iar filozofia antrenamentelor sale pe care ne-a destainuit-o este o lectie importanta. Cu siguranta, este inceputul unor noi si castigatoare recorduri mondiale. Sa ne bucuram impreuna de succesul sau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *