Ianis Hagi, aproape să fie antrenat de un fost jucător de la Barcelona și Arsenal! El este alesul lui Rangers

2 min read

Oficialii lui Rangers, clubul la care este legitimat Ianis Hagi, sunt pe cale să ajungă un acord cu un nou antrenor, după plecarea lui Steven Gerrard în Premier League. Olandezul Giovanni van Bronckhorst (46 de ani) este alesul campioanei Scoției.

În presa internațională, au fost vehiculate mai multe nume de antrenori care ar putea prelua banca tehnică a lui Rangers, de la Ronald Koeman, fostul tehnician al Barcelonei, până la Frank Lampard, însă conducerea campioanei din Premiership s-a oprit la Giovanni van Bronckhorst. Fostul jucător al Barcelonei este liber de contract din decembrie 2020, după despărțirea de chinezii de la Guangzhou City.

Noul antrenor al lui Ianis Hagi vine din Olanda! Giovanni van Bronckhorst, la un pas de Rangers

Giovanni van Bronckhorst va călători la Londra sâmbătă pentru a lua masa cu o delegație a celor de la Rangers și a pune la punct ultimele detalii ale înțelegerii, anunță jurnaliștii britanici de la Daily Record. Antrenorul batav ar urma să preia echipa la începutul săptămânii viitoare. Primul meci al lui van Bronckhorst pe banca scoțienilor ar urma să fie cel cu Hibernian, din semifinalele Cupei Ligii, de pe 21 noiembrie.

Steven Gerrard a lăsat-o pe Rangers pe primul loc în campionatul Scoției, cu un avans de patru puncte față de Celtic, după 13 runde. Acesta a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu Aston Villa, iar clubul lui Ianis Hagi a primit o compensație de 3 milioane de lire sterline. Sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *