Un polițist de frontieră din Giurgiu este dat dispărut de mai bine de 10 zile. Tânărul de 23 de ani ar fi dependent de jocurile de noroc

1 min read

Un polițist de frontieră din municipiul Giurgiu a dispărut fără urmă de mai bine de 10 zile de la domiciliu. Tânărul de 23 de ani este căutat de autorităţi după ce a plecat de acasă pe 17 martie şi nu a mai revenit.

Părinții băiatului se tem ”de ce este mai rău”, după ce au aflat că acesta se împrumutase de bani de la cămătarii din oraș, probabil pentru a juca la jocuri de noroc, fiind cunoscut ca dependent de acestea.

Familia a fost informată că Andrei ar fi fost văzut ultima oară în zona parcului Tineretului din Capitală. Abia în urma dispariției, familia tânărului polițist de frontieră au aflat că băiatul era dependent de jocurile de noroc.

Mai mult decât atât, familia a descoperit că tânărul s-ar fi împrumutat de diferite sume de bani  de la mai mulți cămătari din Giurgiu. Când a ajuns în Capitală, polițistul de frontieră şi-ar fi amanetat autoturismul pentru a face rost de bani, scrie .

Pe 15…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *