Un muncitor a fost rănit grav după ce a căzut cu platforma pe care lucra la acoperişul Primăriei Arad

1 min read

Un muncitor de 37 de ani a fost rănit grav luni, 15 noiembrie, şi se află în stare de comă în spital, după ce a căzut de la aproximativ 12 metri, cu o platformă suspendată de una dintre faţadele Palatului Administrativ din Arad, sediul Primăriei oraşului.

Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Arad a declarat, pentru AGERPRES, că muncitorul lucra la înălţime, la acoperiş, când unul dintre cablurile platformei s-a rupt.

Conform sursei citate, în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Livia Pescar, a precizat că accidentul de muncă a fost raportat la 112, de către martori.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei, care au constatat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din satul Dud, care în timp ce efectua reparaţii la acoperişul clădirii, ar fi căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcţii. Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconştienţă”, a spus Livia Pescar.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporala din culpă.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul este la Unitatea de Primire Urgenţe în stare de comă, cu mai multe fracturi, inclusiv craniene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *