Ultimele cuvinte rostite de un deținut condamnat la moarte au fost adresate unui politician: „Vorbesc în numele tuturor”

1 min read

Un deținut care a fost condamnat la moarte pentru o serie de crime în Florida a lăsat surpinsă o lume întreagă, atunci când ultimele cuvinte pe care avea voie să le spună, au fost adresate unui politician.

Un deținut condamnat la moarte pentru o serie de crime în Florida și-a folosit ultimele cuvinte înainte de a fi executat pentru a-l critica pe guvernatorul Ron DeSantis, susținând că liderul republican „a făcut mult mai rău” decât el.

Cu doar câteva minute înainte ca Donald Dillbeck, în vârstă de 59 de ani, să fie executat în camera morții din închisoarea de stat din Florida, joi seară, el a recunoscut că a rănit oameni când „era tânăr”, dar a precizat că un anume deputat, Ron DeSantis, a făcut mai mult rău decât el.

„Vorbesc în numele tuturor”

„Știu că am rănit oamenii când eram tânăr. Am greșit într-adevăr. Dar știu că Ron DeSantis a făcut mult mai mult rău. A luat multe de la o grămadă de oameni….

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *