Teroriștii Hamas, filmați în timp ce plantează dispozitive explozive artizanale în Gaza/ Imagini recuperate de pe trupurile jihadiștilor

1 min read

Continuă luptele corp la corp în Gaza, cu teroriștii organizației teroriste Hamas. IDF a dat publicității imagini video cu Operațiunile Brigăzii Nahal în nordul Fâșiei Gaza, dar și un video în care jihadiștii islamici sunt filmați în timp ce plantează bombe acționate de la distanță, în încercarea de a bloca avansul trupelor israeliene.

În ultimele săptămâni, soldații Brigăzii Nahal din cadrul Diviziei 162 au operat în nordul Fâșiei Gaza. Forțele au întâlnit și ucis numeroși teroriști, au distrus infrastructura teroristă a Hamas și au localizat cantități mari de arme, transmite Tzahal-ul.

În timpul operațiunilor, Batalionul 931 al Brigăzii Nahal a întâlnit teroriști care se poziționaseră în interiorul unei reședințe civile. Teroriștii se aflau la etajul al treilea al clădirii și au lansat grenade asupra trupelor. După ce au ajuns la clădire, soldații s-au întâlnit cu teroriștii și i-au ucis cu focuri precise.

În…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *