Târgul de Crăciun de la Sibiu va avea loc, dar vor intra doar cei cu certificat verde

1 min read

Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Mare din centrul municipiului Sibiu, între 26 noiembrie şi 2 ianuarie 2022, iar accesul de va face doar pe baza certificatului verde, a anunţat, într-o conferinţă de presă, organizatorul Andrei Drăgan Raduleţ.

Am amânat deschiderea pentru 26 noiembrie, fapt ce ne-a permis să vedem o evoluţie mai bună a cazurilor (…). Momentan, târgurile se pot organiza şi trebuie să respecte două condiţii de bază, şi anume accesul să fie permis persoanelor care deţin certificatul verde şi să avem o limită la capacitate, la 30 % din capacitatea maximă a spaţiului”, a spus Andrei Drăgan Răduleţ, scrie Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, în Târgul de Crăciun de la Sibiu vor fi 80 de căsuţe, un brad împodobit şi un patinoar. De asemenea, vor avea loc şi proiecţii de Crăciun pe clădirile din Piaţa Mare. Vor avea acces 2.500 de persoane maximum, ca să se permită păstrarea unei distanţe mai mari între participanţi. Spre deosebire de anii trecuţi, în acest an nu vor mai fi concerte şi nici trenuleţul pentru copii.

Până la deschiderea Târgului de Crăciun, în locul unde va avea loc a fost deja amplasată Căsuţa lui Moş Crăciun, care va fi transformată începând cu 12 noiembrie în centru de vaccinare, unde se va face imunizarea în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12:00 şi 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *