ŞOC! Klaus Iohannis premier al României după alegerile din 2024?!

2 min read

Ludovic Orban, exclus recent din tabăra liberalilor, face noi declarații politice despre Klaus Iohannis, actualul președinte al României. Fostul liberal spune despre șeful statului că țintește funcția de prim-ministru al României după ce își va termina mandatul de Președinte al țării.

„Da. Acum să vă explic de ce a ales Iohannis PSD. În primul rând că a mai fost o dată în poziţia asta. În 2009 (…) înţelegerea a fost Geoană preşedinte şi Klaus Iohannis premier din partea PNL. Deci nu este ceva nou, Iohannis nu are prea multă imaginaţie şi el a trăit chestiunea. De ce a ales PSD? Din mai multe motive. Practic, ca să iasă proiectul ăsta al lui Iohannis, premier în 2024,” a spus Ludovic Orban.

Orban este de părere că Șeful Statului este autorul moral al acești crize politice în care România se află de mai bine de două luni și că acesta nu se oprește aici, ba chiar va candida pentru funcția de premier, după ce își va termina mandatul de președinte al României, în 2024, scrie G4Media.

Mircea Geoană Preşedinte – Klaus Iohannis Premier?!

Mișcarea de a negocia cu PSD i-ar aparține tot lui Klaus Iohannis, mai spune Ludovic Orban, care arată că doar așa s-ar putea îndeplini dorința lui Iohannis de a deveni premier.

De asemenea, Orban vorbeşte despre un tandem – Mircea Geoană preşedinte, Klaus Iohannis premier, după scenariul din 2009, mai consemnează sursa citată.

Tot Klaus Iohannis este autorul moral al excluderii lui Ludovic Orban din PNL, mai arată fostul liberal, care a explicat că Florin Cîţu nu ar fi candidat la preşedinţia PNL, dacă nu i-ar fi cerut şeful statului.

„Da, este autorul moral a tot ce s-a întâmplat în România, după data de 1 iunie, de când şi-a anunţat Cîţu candidatura. Cîţu nu ar fi candidat, dacă nu i-ar fi cerut Iohannis să candideze, hai să fim cinstiţi (…) Tot ce s-a întâmplat în România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar mai ales ce s-a întâmplat după 1 iunie, se datorează dorinţei lui Iohannis de a fi premier, după anul 2024. Da, nu vrea să se pensioneze domnul Iohannis”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *