Premierul Republicii Moldova, DORIN RECEAN, a fost primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Președintele a reiterat sprijinul României în gestionarea provocărilor de securitate

1 min read

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, 1 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, care se află în vizită în România.

”În cadrul întrevederii, Președintele Klaus Iohannis a adresat înaltului oficial de la Chișinău felicitări pentru alegerea în noua funcție și a evocat dialogul aprofundat și constant, purtat la nivel politic, necesar pentru luarea deciziilor care să ducă la avansarea agendei bilaterale, precum și a parcursului european al Republicii Moldova”, transmite Administrația Prezidențială într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, președintele României a reiterat mesajul de sprijin ferm în gestionarea provocărilor de securitate, ca și a dezechilibrelor economice, cauzate de conflictul din Ucraina, mesaj care a fost transmis și cu prilejul întrevederii recente avute cu Președintele Maia Sandu, la 23 februarie 2023.

Discuția cu Prim-ministrul Republicii Moldova a…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *