Premierul Nicolae Ciucă, în vizită de lucru în Suedia. Va fi primit de omologul său Kristersson și de președintele Andreas Norlén

1 min read

Premierul Nicolae Ciucă efectuează vineri o vizită de lucru în Suedia unde va fi primit de omologul său Ulf Kristersson la ora 11.25, la Palatul Sagerska, reședința Regalului Suedez.

Premierul Nicolae Ciucă va fi primit de către Ulf Kristersson, prim-ministrul Regatului Suediei, la ora 11.25, la Palatul Sagerska, reşedinţa oficială a prim-ministrului Regatului.

Cei doi oficiali vor avea o întrevederea tête-à-tête şi un dejun de lucru oferit premierului României de către prim-ministrul Regatului Suediei.

La ora 13.00, ora locală vor avea loc declaraţii comune de presă susţinute de cei doi premieri. La ora 13.30 va avea loc primirea premierului Nicolae Ciucă de către preşedintele Parlamentului Regatului Suediei, Andreas Norlén.

Șeful Executivului din România va participa la Conferinţa „Threats and opportunities in the Black Sea area” care va avea loc la Institutul Internaţional de Cercetare a Păcii din Stockholm începând cu ora…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *