Premieră în infrastructura din România! Încep lucrările la prima secțiune de autostradă din zona MONTANĂ între Tigveni și Curtea de Argeș

1 min read

Încep lucrările la prima secțiune de austostradă din zona montană din istoria României, care va face legătura între Tigveni și Curtea de Argeș, parte a autostrăzii Sibiu-Pitești, anunță secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.

”În luna ianuarie, anunțam o serie de premiere în infrastructura rutieră pe care le vom atinge în acest an, printre acestea fiind și începerea primei lucrări de autostradă în zonă montană. Iată că ne ținem de cuvânt și începem.

Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru execuția Secțiunii IV: Tigveni – Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu – Pitești, care prevede și construcția unui tunelde autostradă cu o lungime de 1,3 km”, a scris secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu pe Facebook.

Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș, pentru care s-au autorizat lucrările de construire, are o lungime de circa 10 km, iar pe această…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *