O echipă de neurochirurgi din IAȘI i-au redat vederea unei femei de 33 de ani din Suceava cu ajutorul unei noi tehnologii. Tânăra și-a putut vedea pentru prima oară copilul

1 min read

O femeie de 33 de ani, din Suceava, și-a recăpătat vederea după ce a fost operată de neurochirurgii din Iași cu ajutorul tehnologiei Gamma Knife. Tânăra, care are și un copil de 3 ani, avea o tumoare impresionantă.

Un accident din copilărie a făcut ca femeia, acum în vârstă de 33 de ani, să își piardă vederea la un ochi, iar în urmă cu trei ani medicii  i-au deterctat o tumoră care i-a afectat de tot vederea.

Din cauza gravității situației, pacienta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Prima intervenție a fost una de rezecție transsfenoidală, prin nas, realizată de dr. Daniel Rotariu cu succes, împreună cu echipa medicală. Dimensiunea tumorii a fost una impresionantă.

„La început, nu am știut că e o tumoare, pentru că eu cu un ochi nu văd din copilărie. Mi-am făcut RMN-ul și mi-au găsit tumoarea la cap pe partea stângă. Am fost operată. Nu au putut să extragă toată tumoarea de acolo pentru că e la ochiul la…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *