Nicolae CIUCĂ: ”Rocada se va face conform protocolului coaliției”/”Nu îmi dau demisia, când va veni timpul, voi preda mandatul”

1 min read

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, la Chişinău, că rocada premierilor se va face aşa cum a susţinut de fiecare dată, conform protocolului semnat la constituirea coaliţiei și a precizat că nu va demisiona din funcţia de premier, ci va preda mandatul preşedintelui „atunci când va veni timpul”.

”Rocada urmează să se petreacă aşa cum am susţinut de fiecare dată, conform protocolului semnat în momentul constituirii coaliţiei şi aş nuanţa un pic, în sensul în care nu o să îmi dau demisia, pentru că am primit un mandat, am să predau un mandat. Am primit mandatul de la preşeidntele României, atunci când va veni timpul, voi preda mandatul preşedintelui României”, a afirmat premierul.

De asemenea, în același context, Ciucă a arătat că unele ”chestiuni legate de cererea de plată, aşa cum a prezentat şi ieri în şedinţa de Guvern (..) au fost o serie de elemente care au trebuit reglate şi au avut suficient spaţiu pentru a regla…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *