„Nicio clădire PERICOL public nu a fost pusă în siguranță sau consolidată în Capitală în ultimii doi ani. Lucrările începute în 2018-2020 sunt oprite”

1 min read

Gabriela Firea a criticat administrația condusă de Nicușor Dan spunând că „nicio clădire pericol public nu a fost pusă în siguranță sau consolidată în Capitală, în ultimii doi ani”. Fostul primar general a mai spus că lucrările de consolidare sunt oprite pe șantierele începute în perioada 2018-2020 și nu s-au semnat convenții cu proprietari din clădiri cu risc seismic.

Firea mai spune că în ultimii doi ani nu a fost restaurată nicio fațadă de imobil din Capitală, iar proprietarilor li se cer bani pe lucrările deja executate, ”chiar dacă echipa din mandatul meu a lucrat în baza unor hotărâri ale Consiliului General”.

„Bucureştiul a pierdut lupta cu reducerea riscului seismic, din septembrie 2020 încoace! La 46 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, în Capitală nu se lucrează pe niciun şantier de consolidare a blocurilor cu bulină, programul Bucureşti Trainic a fost blocat, în ultimii 2 ani nicio clădire pericol public…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *