Mircia Gutău, un nou atac la viceprimarul Râmnicului, Virgil Pîrvulescu: „Un somnambul la Primăria Râmnicului!”

3 min read

Mircia Gutău îşi continuă lupta politică începută în campania electorală cu viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, din partea PNL, Virgil Pîrvulescu.

„Conform definiţiei, persoanele care suferă de somnambulism efectuează activităţi motorii automate simple sau complexe, precum mişcări, mers sau vorbire, în timpul somnului, dar fără a fi conştiente de acestea.

Cam asta s-ar putea scrie în fişa de pacient a viceprimarului Virgil Pîrvulescu, care, când şi când, mai ”efectuează activităţi motorii automate” în timpul somnului ”administrativ” în care s-a cufundat de când a venit la Primăria Râmnicului şi fie mai emite o postare pe facebook, fie o dă senin cu oiştea în gard la şedinţele de consiliu (dar numai dacă simte că sunt transmise live!).

Mai nou, constatând că dacă ar fi să dea un raport de activitate, acesta i-ar încăpea pe dosul unei cărţi poştale (din Grecia sau… Thailanda, să zicem!), viceprimarul somnambul îmi cere să îi dau răgaz de un an ca să îşi ducă la îndeplinire orice sarcini i-aş trasa… sau le-ar solicita. Adică să nu îl mai deranjăm până pe la finele lui 2022, că atunci ne mai caută dumnealui…

„Am auzit că e periculos să întrerupi brusc somnul unui somnambul!”

Virgil Pîrvulescu se face că uită cum, având trasate sarcini pe zona de salubrizare, tot ce a făcut a fost să blocheze politic (încă nu i se stricase ”jucăria” pompos numită ”alianţa pentru Râmnic”!) activitatea firmei care prestează acest serviciu, doar pentru a avea motiv să negocieze pe din dos cu o altă societate care să îi ia locul. Mai uită şi că, însărcinat de către Consiliul Local să aducă la municipiu mai multe terenuri absolut necesare dezvoltării viitoare a oraşului, a ”reuşit” doar performanţa transmiterii unor adrese agramate şi fără noimă (scrise, probabil, în timpul somnului!) care i-au lăsat cu gura căscată pe responsabilii din vreo trei ministere.

Deci, ne-am cam lămurit despre competenţele viceprimarului Virgil Pîrvulescu: dezinformarea, minciuna, victimizarea, orgoliile şi sfidarea nu prea fac casă bună cu nici un domeniu de activitate din administraţia locală. Aşa că prefer să îl las să îşi continue somnul ”administrativ” în Primăria Râmnicului în semn de respect pentru cei care l-au votat la alegerile locale de anul trecut şi, peste un an, mai trecem noi prin biroul dânsului, să vedem dacă s-a trezit! Iar dacă îl mai vedeţi că mişcă din când în când, vă rog eu să nu-l treziţi: am auzit că e periculos să întrerupi brusc somnul unui somnambul!

Notă: domnule Pîrvulescu, comanda dată chelnerilor de la Restaurantul ”X” (să nu facem reclamă negativă unui local altminteri respectabil!) sau şedinţele cu activul de partid în sediul de pe strada Carol I nu se pun ca timp petrecut ”în mijlocul cetăţenilor”!” a fost mesajul lui Mircia Gutău pe pagina sa de Facebook adresat viceprimarului Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *