Mecanicul trenului de pasageri care a provocat accidentul din judeţul Teleorman a fost pus sub control judiciar. Are 36 de ani și este din Filiași

1 min read

Mecanicul trenului de pasageri care a provocat accidentul din judeţul Teleorman a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore de către poliţişti. Ulterior, procurorii care instrumentează dosarul au dispus plasarea acestuia sub control judiciar și punerea sa în libertate.

”La data de 16.03.2023, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind accidentul feroviar, din data de 13.03.2023, din stația Roșiori Nord, polițiștii din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au dispus reținerea suspectului, mecanic de locomotivă al trenului IR 1822, pentru 24 ore”, a transmis, joi, IPJ Teleorman.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale, procurorul dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile, precum și punerea acestuia în libertate.

Bărbatul are 36 de ani și este din localitatea Filiași.

Mecanicul este…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *