Marcel Ciolacu: Eu cred că un stat de mărimea, de pretenţiile şi de poziţia României în interiorul UE şi NATO merită să aibă o aeronavă prezidenţială

1 min read

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a vorbit miercuri despre subiectul achiziționării, de către statul român, a unei aeronave oficiale.

Acesta a declarat că a mers împreună cu premierul Nicolae Ciucă în vizită în Japonia cu un avion de linie şi a adăugat că România „merită să aibă o aeronavă prezidenţială”.

Ciolacu a fost întrebat dacă i se pare o cheltuială mare aceea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru vizita sa în Japonia, pentru care a închiriat o aeronavă privată.

„Nu pot comenta un lucru pe care l-a făcut instituţia prezidenţială şi preşedintele României. Nu cred că este treaba mea şi sunt ferm convinsă că domnul preşedinte o să dea explicaţiile pe care o să le cereţi. Nu ştiu despre aeronavă, dacă acea aeronavă pe care am văzut-o şi eu în presă, despre ea este vorba, nu ştiu nici unde a aterizat sau unde a plecat, nu ştiu nici cât a costat ca să pot să comentez. Ce vă pot spune…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *