Marcel Ciolacu este noul preşedinte al Camerei Deputaţilor şi cu voturile PNL!

2 min read

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales marți noul președinte al Camerei Deputaţilor. El a avut-o contracandidat pe deputata USR Cristina Prună. Liderul PSD a fost ales cu 217 voturi „pentru”. Cristina Prună, propunerea USR pentru această funcție, a primit doar 77 de voturi favorabile. În total au fost 299 de voturi total exprimate, din care cinci au fost anulate.

Cristina Prună s-a arătat mulţumită de numărul de voturi primit, dar dezamăgită de faptul că „USL-ul” a acaparat puterea în România.

„Le mulțumesc colegilor din USR pentru încrederea pe care mi-au arătat-o prin propunerea candidaturii mele la președinția Camerei Deputaților. L-am contracandidat pe Marcel Ciolacu și am obținut 77 voturi, mai mult decât numărul colegilor din grupul parlamentar al USR. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru încredere, mai ales celor care dincolo de liniile de partid mi-au acordat votul.

USL funcționează de ieri din nou, în mod oficial. De astăzi, se văd și rezultatele. Prin alegerea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în funcția de președinte al Camerei Deputaților cu voturile decisive ale parlamentarilor PNL. Ușor-ușor, această coaliție împotriva firii va continua procesul de acaparare a pozițiilor din statul român. Împărțeala funcțiilor din guvern va continua în aceste zile de la nivelul parlamentului până la pozițiile din teritoriu. PSD și PNL au avut mereu capacitatea de a găsi orice portiță pentru a căpușa statul prin numiri politice.

Acele numiri care blochează ulterior orice reformă sau încercare de profesionalizare a statului. PSD și PNL nu intră împreună la guvernare pentru a face ceva pentru țară, ci pentru a se îndestula, cât mai mult și cât mai repede.Indiferent de pozițiile politice deținute, voi continua alături de colegii mei să fac tot ce stă în puterea mea pentru a limita bătaia de joc la adresa banului public și a românilor care muncesc. Va fi greu, dar vom continua să construim și în România ”o țară ca afară”,” a fost mesajul deputatei USR-PLUS publicat pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *