Marcel Ciolacu, despre neînțelegerile dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu: „E o perioadă în care mai cedează și nervii”

1 min read

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a vorbit miercuri despre disputa dintre europarlamentarul liberal Rareș Bogdan și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

În cadrul unui interviu acordat Digi24, liderul social-democrat a spus că politicienii trebuie să aibă grijă atunci când fac declarații, mai ales când este vorba despre situații tensionate, ca cea actuală.

În acest context, Ciolacu a refuzat să dea un răspuns atunci când a fost întrebat dacă Aurescu va mai face sau nu parte din viitorul Guvern, după rotativa din luna mai.

„E o perioadă în care mai cedează și nervii. Ar trebui să ne cântărim foarte bine vorbele, ca și politicieni, mai ales dacă mai ocupăm și funcții în Guvernul României sau suntem europarlamentari. Dacă extrapolez, aș putea spune că deodată PNL este rusofil, dacă mergem pe o logică de rea-credință. Dar este totuși membru în coaliție. Trebuie să fim foarte atenți în această…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *