Lia Olguţa Vasilescu – Bilanţ după un an de primar al Craiovei

2 min read

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei a făcut un bilanţ al activităţii sale după primul an de când a fost realeasă în funcţie. Aceasta a postat pe Facebook un filmuleţ în care îşi prezintă realizările în primul an al noului mandat de primar.

„S-a împlinit un an de când am depus jurământul în calitate de primar al Craiovei. Ca și în primul mandat, primul an a fost cel al scrierii proiectelor, al studiilor de fezabilitate, al licitațiilor. Urmează, începând din 2022, ca majoritatea proiectelor să intre în procedură de execuție.

Chiar și așa, putem spune că 2021 a fost, pentru Primăria Craiova, anul în care s-au refăcut toate bazele școlare sportive și s-au făcut investiții masive în unitățile de învățământ, în care s-au igienizat toate spitalele din subordinea municipalității și s-au reabilitat mai multe secții, în care a început cel mai mare proiect european de aducțiune de apă, este vorba de Firul 2 Isvarna și au debutat lucrări de canalizare în cartierele de periferie care ar urma să se închidă anul viitor, astfel încât să putem asfalta toate străzile din oraș.

Investiții s-au făcut și în rețeaua de transport în comun, reușind să achiziționam autobuze electrice noi, să semnăm contracte pentru alte 30 și pentru 17 tramvaie care vor veni anul viitor. Unul dintre parcurile industriale ale Craiovei este în plină dezvoltare, fiind construite deja mai multe fabrici care așteaptă forța de muncă, iar parcul de la Ișalnița are de anul acesta și primii solicitanți de terenuri pentru deschiderea de noi capacități de producție. În videoclip aveți câteva dintre realizările de anul acesta. Vă mulțumim pentru încredere!” a fost mesajul postat de primarul Craiovei pe pagina sa de Facebook. Click aici pentru video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *