George Simion: Niciun bărbat sănătos la cap nu vrea s-o agreseze pe Șoșoacă / Liderul AUR nu regretă scandalul din Parlament

1 min read

George Simion transmite că nu regretă „absolut nimic”, din ceea ce s-a întâmplat marți seară, la dezbaterile pe bugetul României, din Parlament. 

Liderul AUR își motivează protestul din plen și comportamentul spunând că luptă cu injustiția actualei Puteri. Într-un clip postat pe Facebook, Simion îl citează pe fostul președinte american Thomas Jefferson, principalul autor al Declarației de Independență.

Când injustiția devine lege, rezistența devine datorie, n-am zis-o eu. A zis-o un mare președinte. Ce vreți, să acceptăm ce s-a întâmplat cu profesorii? Că pentru asta am protestat. Ce vreți? Să avem liniște și civilizație în Parlamentul României? Am avut liniște și civilizație de 33 de ani. Și uite unde ne-a adus chestia asta.

Apoi, Simion și-a îndreptat atenția asupra fostei senatoare AUR, cu are a întreținut un scandal în parlament. Șeful AUR a spus că Diana Șoșoacă este „unealta PSD” și le strică protestele…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *