EXCLUSIV VIDEO | Gândul Media Network, campanie umanitară – ”Moș Crăciun pentru Toți”: „Iubirea și bunătatea nu au rămas doar vorbe goale”

1 min read

Sărbătoarea Crăciunului nu este doar un moment de introspecție și de reflecție, ci și un motiv în plus pentru a ne îndrepta căldura sufletească și gândul bun către cei care, din diferite motive și vicisitudini ale destinului, trec printr-o perioadă grea. Pentru al patrulea Crăciun consecutiv, GÂNDUL MEDIA NETWORK a lansat Campania Umanitară „Moș Crăciun pentru Toți”, iar zeci de familii nevoiașe, din mai multe județe ale României, au primit cadouri și întâmpină cu bucurie și speranță nașterea lui Iisus.

Bucuria, dragostea, solidaritatea, generozitatea și liniștea sufletească sunt parte integrantă a fiecărei zile, dar perioada sfârșitului de an trezește emoții întreite.

Dincolo de îngrijorările firești, de neajunsuri și de lacrimi, sufletele se adună unele lângă altele, în jurului bradului de Crăciun, iar campania umanitară „Moș Crăciun pentru Toți” este un exemplu grăitor că dragostea pentru aproapele tău nu…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *