Doi MEDICI REZIDENȚI de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, puși sub control judiciar pentru că ar fi luat mită de la pacienți

1 min read

Doi medici rezidenți, angajați în cadrul Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile pentru săvârșirea a 10 infracțiunii de luare de mită, respectiv luare de mită în formă continuată. Dosarul are legătură cu scandalul stimulatoarelor cardiace prelevate de la persoane decedate.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a informat, joi, că procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a PÎCCJ au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de doi medici rezidenţi, angajaţi ai Clinicii de Cardiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe ”Sf. Spiridon” Iaşi, pentru luare de mită, respectiv luare de mită în formă continuată (10 acte materiale).

”În mod concret, în perioada noiembrie…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *