Dezvăluiri șocante din ancheta fraților Tate. Fosta polițistă Luana Radu a accesat baza de date a MAI, ca să afle date din anchetă

1 min read

Procurorii DIICOT au făcut percheziții informatice în telefoanele fraților Andrew și Tristan Tate care au adus noi probe suficient de convingătoare pentru ca judecătorii să îi mai țină în arest preventive încă 30 de zile, până aproape de sfârșitul lunii martie. La percheziția informatică făcută în telefonul și laptopul fostei polițiste Luana Alexandra Radu au dat însă de o informație care ar putea să aducă o extindere a anchetei.

Căutând dovezi care să arate cum ar fi exploatat frații Tate mai multe tinere, pe care le-ar fi pus să facă videochat, procurorii DIICOT au descoperit că Luana Radu, care a fost polițist și știe mersul într-un dosar de urmărire penală, a căutat informații despre polițiștii și procurorii implicați în ancheta demarată în aprilie 2022, când s-au făcut pentru prima dată percheziții la vila din Pipera a fraților Andrew și Tristan, dar și la studioul lor de videochat.

Procurorul DIICOT care…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *