Dan Şova scapă de închisoare! Fostul senator primeşte o pedeapsă cu SUSPENDARE în dosarul ”CET Govora”. Decizia este definitivă

1 min read

Fostul senator Dan Şova a fost condamnat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influenţă în dosarul „CET Govora”, după ce iniţial, la instanţa de fond, Curtea de Apel Bucureşti, primise o pedeapsă de patru ani cu executare. La judecarea apelului, însă, ICCJ a redus pedeapsa cu un an şi a dispus suspendarea executării acesteia.

„Înlătură dispoziţiile art. 7 alin. 1 lit. a din Legea nr. 78/2000, cu privire la inculpatul Şova Dan Coman. Reduce pedeapsa aplicată inculpatului Şova Dan Coman de la 4 ani închisoare la 3 ani închisoare. În baza art. 91 din Cpp dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei închisorii aplicată inculpatului Şova Dan Coman, pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani, stabilit în condiţiile prevăzute de art. 92 din Codul penal”, se arată în sentinţă.

Pe durata anilor de supraveghere, Dan Şova trebuie să…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *