Crimă oribilă în județul Buzău! Trei minori sunt cercetați după ce ar fi ucis un bătrân de 80 de ani pentru a-i fura o bicicletă

1 min read

Trei minori din localitatea Căldărăşti – Pogoanele, judeţul Buzău, în vârstă de 9, 10 respectiv 15 ani, sunt acuzați că ar fi ucis un bărbat de 80 de ani pentru a-i fura o bicicletă. Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate.

Fapta ar fi avut loc pe 22 spre 23 martie, într-o zonă din extravilanul localităţii. Potrivit unor surse judiciare, bătrânul a fost găsit dezbrăcat într-o vie, iar pe corp avea echimoze. Totodată, oamenii legii ar fi identificat urme pe mâini, semn că bărbatul a fost legat la un moment dat, dar ulterior a reuşit să scape.

În cele din urmă, cei trei copii au fost identificaţi de poliţişti. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, dosarul deschis de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău vizează fapta de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Conform legii, cei doi minori de 9 şi 10 ani nu răspund penal, iar cel de-al treilea de 15 ani urmează sa fie expertizat din punct de vedere…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *