Cornel Dinu, despre ION ILIESCU: ”A ajuns la vârsta aceasta pentru că a avut grijă de el”/”Face parte din categoria oamenilor care a schimbat istoria”

1 min read

Fosta glorie a lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL că Ion Iliescu a ajuns la vârsta de 93 de ani pentru că a avut grijă de el. A mâncat la timp, se culca la timp, la 23 era în pat, la 7 se trezea.

”Există în lume oameni capabili să schimbe sensul istoriei, Ion Iliescu este un foarte bun politician, un iubitor de țară, face parte din categoria oamenilor care a schimbat istoria și spun acest lucru pentru că nu e ușor să scapi de ruși. Lucrul ăsta l-au trăit și Regina Maria, Cuza sau Tudor Vladimirescu. Dar și martirii neamului, Mareșalul Antonescu și Ion Antonescu. Și trebuie menționat și Gheorghiu Dej. Lui și lui Iliescu nu le-a fost ușor să scape de mâna criminală a rușilor. Este un tip bonom, un patriot, însă care nu a știut să își aleagă oamenii”, a declarat Cornel Dinu.

”Eram de față când, în zilele teribile ale Revoluției, nu pot să o uit pe doamna Nina Iliescu, într-un moment în care se…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *