Cinci tineri dați DISPĂRUȚI, descoperiți după câteva zile într-o mașină, pe marginea unei șosele! Trei dintre ei au fost găsiți fără viață

1 min read

Cinci tineri dați dispăruți au fost găsiți, luni dimineață, într-o mașină distrusă în urma unui accident rutier. Trei dintre aceștia au murit, iar ceilalți doi au fost grav răniți și transportați la spital.

Polițiștii din Gwent, Țara Galilor, care erau în căutarea a cinci persoane date dispărute de familiile lor, le-au găsit moarte pe trei dintre ele și pe două grav rănite, la două zile după ce au fost văzute ultima dată în viață.

Polițiștii au confirmat, luni dimineață, că tinerii au fost găsiți într-o mașină, pe marginea unei șosele, lângă Cardiff.

Autoritățile cred că autoturismul ar fi fost implicat într-un accident rutier, iar în urma impactului, a fost proiectat în afara decorului.

Sophie Russon, 20 de ani, Eve Smith, 21 de ani, Darcy Ross, 21 de ani, Rafel Jeanne, 24 de ani, și Shane Loughlin, 32 de ani, au fost văzuți ultima dată sâmbătă dimineață, în jurul orei 2:00, la Cardiff.

Mașina lor a fost…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *