Blocaj la Sectorul 1. Cea mai bogată administrație din București încă nu are buget. Ramona Porumb, viceprimar: „Clotilde Armand le interzice directorilor să dea explicații în Comisia de Buget”

1 min read

Vineri a avut loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 1, însă, nici de această dată bugetul administrației pe 2023 nu a intrat pe ordinea de zi. Potrivit viceprimarului Sectorului 1, Ramona Porumb, cei doi directori de la ADP și Direcția Investiții încă nu s-au prezentat în Comisia de Buget pentru a explica investițiile pe care vor să le desfășoare în acest an.

Sectorul 1 încă nu are un buget pe anul 2023, după mai multe încercări ratate ale aparatului administrativ de a introduce pe ordinea de zi un proiect în acest sens.

„Bugetul nu a fost dezbătut nici azi ( vineri – n.r.) în cadrul ședinței Consiliului Local, pentru că nici de această dată, cei doi directori care au fost invitați în  cadrul Comisiei de Buget, respectiv directorul de Investiții și cel de la ADP, încă nu s-au prezentat pentru a detalia investițiile și proiectele pe care vor să le deruleze anul acesta”, a declarat viceprimarul…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *