ANDREW TATE rămâne după gratii! Instanța a respins cererea milionarului de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune. Decizia poate fi contestată

1 min read

Andrew Tate, arestat preventiv din decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, va rămâne în închisoare după ce Tribunalul București a decis marți să respingă cererea milionarului britanic. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

”Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauțiune formulată de inculpatul TEA ca inadmisibila în principiu. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, informează Tribunalul București.

”Din păcate, tribunalul a respins cererea formulată de apărare pentru schimbarea măsurii de arest preventiv cu cea a controlului judiciar pe cauţiune. Suntem dezamăgiţi de decizie întrucât Andrew îşi doreşte foarte mult să petreacă timp alături de familie”, transmite grupul de coordonare a apărării fraților Tate.

”Aparent decizia este nelegală întrucât inadmisibilitatea privește o chestiune de imposibilitate a demersului judiciar,…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *