Alți doi medici şi un fost manager de spital, urmăriţi penal în cazul stimulatoarelor cardiace prelevate de la cadavre. Care sunt acuzațiile aduse de procurori

1 min read

Parchetul General a anunţat că a pus sub urmărire penală alţi doi medici şi un fost manager de spital, acuzaţi că l-au ajutat sau i-au furnizat cardiologului Dan Tesloianu, de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, stimulatoare cardiace extrase din cadavre. Anchetatorii au pus sechestru pe bunuri cu valoare uriașă.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) anunţă, vineri, că procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a PÎCCJ au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de trei persoane fizice, respectiv: un medic cardiolog, un șef de clinică de cardiologie în perioada 2017 – iulie 2022, și un fost manager al unui spital din municipiul Iaşi.

Acuzațiile aduse de procurori

Conform procurorilor, medicul cardiolog ar fi furnizat stimulatoare şi defibrilatoare a căror sursă nu se cunoaşte doctorului care a operaţionalizat reţeaua (Dan Tesloianu – n.r.).

”Acesta din urmă a implantat…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *