89.000 de euro. Atât a primit un român care a acceptat ca fiica sa de doar 12 ani să fie exploatată SEXUAL de un cetățean francez

1 min read

E inimaginabil ce ar fi făcut un român pentru 89.000 de euro. Poliția Română are date care indică faptul că tatăl unei fete de 12 ani a acceptat ca fiica lui să fie exploatată sexual de un cetățean francez în schimbul acestei sume de bani.

Mama fetei și cetățeanul francez au fost arestați preventiv de Poliția Franceză, fiind acuzați de trafic de ființe umane și agresiune sexuală asupra unui minor.

„La data de 3 martie a.c., Centrul de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a fost informat de către Biroul Atașatului de Afaceri Interne al M.A.I. din Paris cu privire la faptul că o minoră, de 12 ani, de cetățenie română, a fost victima unei infracțiuni de natură sexuală, în Paris, Franța, la data de 19 februarie 2023, în exploatarea minorei fiind implicați chiar părinții acesteia, transmite, joi, Poliția Română.

Părinții fetei au primit sume mari de bani

Din…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *