FOTO, VIDEO | Nicolae Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii de trasee cicloturistice va contribui la sprijinirea transportului durabil

1 min read

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi că dezvoltarea infrastructurii de trasee cicloturistice în întreaga țară va sprijini transportul durabil în România.

Declarația a fost făcută la Palatul Victoria, unde premierul a participat la semnarea de către Ministerul Dezvoltării şi Consiliile Judeţene lidere de proiect a patru noi contracte pentru amenajarea de trasee cicloturistice, finanţate în cadrul Componentei Turism şi Cultură din PNRR.

Potrivit șefului Guvernului, semnarea acestor contracte, în parteneriat cu autorităţile locale, vine să confirme continuarea măsurilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Este o dovadă prin care confirmăm continuarea măsurilor stabilite în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Discutăm de patru contracte în valoare de 270 de milioane de euro care, împreună, vor finanţa construirea unor piste de bicicletă de aproximativ 3.000 de kilometri. Călătoria în natură cu bicicleta se…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *