Cine este iubita lui Denis Roabeş, solistul “The Motans”

3 min read

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans este extrem de discret cu privire la viața amoroasă, dar a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături o tânără pe care a cunoscut-o la un concert. Iată cine este iubita artistului!

Iubita lui Denis Roabeș de la “The Motans” este din Cluj

Cu toate că este rezervat în ceea ce privește viața personală, Denis Roabeș a avut numai lucruri bune de spus la adresa iubitei lui, în podcastului lui Radu Țibulcă. Bianca este numele tinerei din Cluj de care solistul trupei The Motans este extrem de îndrăgostit.

Cei doi s-au cunoscut la un concert al artistului, la Cluj, iar de atunci au fost nedespărțiți. În cadrul podcastului, Denis a dezvăluit și ”tradiția”romantică e care o respectă în fiecare an.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai.

Pentru noi, următorul an, era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă. Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță, mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, a spus Denis de la The Motans, în cadrul podcast-ului.

Denis Roabeș și iubita lui locuiesc împreună în București

Bianca l-a urmat pe artist peste tot, iar momentul când el s-a mutat la București nu a fost excepția. Cei doi locuiesc împreună în apartamentul achiziționat de solistul trupei The Motans, într-o zonă rezidențială.

Pasiunile comune par a fi unul dintre motivele pentru care relația lor funcționează atât de bine, iar acest lucru se vede și în casa celor doi. Într-un vlog în care artistul a făcut turul apartamentului se observă că Denis și Bianca sunt mari iubitori de lectură, iar biblioteca imensă dovedește acest lucru.

Denis Roabeș are 32 de ani și s-a nascut în Republica Moldova

Acum are hit-uri cu toți marii artiști din România și nu numai, dar începuturile lui Denis Roabeș sunt umile. În urmă cu 32 de ani, artistul venea pe lume în Chișinău, iar 16 ani mai târziu începea deja să cânte și să-și exploreze pasiunea pentru muzică.

Primul lui cântec a fost piesa ”Tu”, înregistrată într-un subsol, într-o casă de cultură dintr-un orășel de lângă Chișinău. Melodia are acum aproape 17 milioane de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *