Un nou termen în dosarul Caracal a avut loc la Curtea de Apel Craiova. Avocat: ”S-a pus în discuţie încuviinţarea de noi probe”

1 min read

Un alt termen important în dosarul Caracal a avut loc, astăzi, la Curtea de Apel Craiova. La proces a fost adus și Gheorghe Dincă, dar și complicele său, Ștefan Risipițeanu. De asemenea, au fost prezente și familiile celor două fete, dar și avocații părților implicate.

De data aceasta, Gheorghe Dincă a fost audiat de magistrați în cazul Alexandrei Măceșanu. Acesta și-a menținut declarațiile pe care le-a făcut și în fața instanței de judecată de la Tribunalul Olt. Mai exact, în continuare, monstrul de la Caracal susține că nu le-a omorât pe cele două fete și că aceste trăiesc și că au fost luate de două persoane din locuința sa.

Totodată, s-a solicitat și încuviințarea de noi probe în dosar. Iar avocatul Aurel Moldovan a cerut și refacerea celor trei rapoarte de expertiză pentru a lămuri situația cu privire la arderea unui cadavru într-un butoi. Mai mult decât atât, avocatul a declarat că certificatul de deces al Alexandrei…

Citeste mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *